آشنایی با ظروف آزمایشگاهی

آشنایی با انواع ظروف آزمایشگاهی

آشنایی با ظروف آزمایشگاهی

نگهداری مواد شیمیایی یکی از چالش های بزرگ در آزمایشگاه ها همیشه بوده است . ظروف آزمایشگاهی شیشه ای مختلفی در آزمایشگاه ها وجود دارند که از هرکدام آنها می توان برای نگهداری مواد مختلفی استفاده کرد. در مقاله پیشرو قصد داریم به آشنایی با ظروف آزمایشگاهی بپردازیم .ابتدا نگاهی به لیست ظروف آزمایشگاهی پرکاربرد برای نگهداری مواد شیمیایی خواهیم داشت.

1.شیشه نگهداری مواد پودری

از این نوع شیشه ها برای نگهداری مواد پودری استفاده می شود. این ظروف دارای دهانه ای گشاد هستند که این سبب می شود تا برای نگهداری مواد پودری بسیار مناسب باشند. دهانه گشاد آنها اجازه ریختن و برداشتن جامدات به درون آنها را می دهد.جنس این نوع شیشه ها از جنس پیرکس است که در برابر حرارتو اتوکلاو این شیشه ها مقاوم هستند. کاربرد دیگر این نوع ظروف در نگه داری انواع پودر و مواد شیمیایی حساس به نور از نوع رنگی می باشد.

پیشنهاد : شرکت مرک ایران ارائه دهنده انواع تجهیزات آزمایشگاهی با برند های ژربر ، کرن و انواع مواد شیمیایی شارلو ، مرک آلمان و cDHهند می باشد . برای دریافت مشاوره ی تخصصی رایگان با کارشناسان مرک ایران تماس بگیرید.

آشنایی با ظروف آزمایشگاهی2.شیشه نگهداری مواد مایع

این نوع شیشه های در سمباده ای دهانه تنگ معروف به شیشه نگهداری مواد مایع جزو ظروف شیشه ای پرکابرد آزمایشگاهی محسوب می شود. این شیشه ها برای نگهداری اکثر مواد و ترکیبات مایع مناسب هستند. شیشه مایعی نیز مانند شیشه پودری مندرج نیست و برای اندازه گیری استفاده نمی شود. این شیشه ها در مقابل اسید ها و بازها مقاوم هستند و میتوان از آنها برای نگهداری مواد خورنده نیز استفاده کرد.

3.ارلن درپیچدار

این ظرف برای حرارت دادن به مایعات مورد استفاده قرار می گیرد.به دلیل شکل مخروطی آن و داشتن در، میتوان درپیچ آن را بست و از آن برای نگهداری مایعات نیز استفاده کرد.انواع شیشه ای و پلاستیکی آن موجود است. این ظرف شیشه ای درپیچ دار نوع دیگری نیز دارد که ارلن درپیچ دار بخار گیر می باشد. از ویژگی های این ظروف شیشه ای می توان به ساخته شدن از بروسیلیکات پیرکس ، قابلیت اتوکلاو و مقاوم بودن در برابر حرارت اشاره کرد.

آشنایی با انواع ظروف آزمایشگاهی

4.شیشه در پیچدار

این نوع شیشه ها از انواع شیشه پرکاربرد در آژمایشگاه ها می باشد.این شیشه ها عمدتا برای نگهداری محیط ها کشت و مواد شیمیایی مایع استفاده می شوند. همچنین از آن ها برای ترکیب کردن مواد نیز استفاده می شود.ویژگی بارز این نوع شیشه مقاومت بالا ی آن در برابر آب و اسید می باشد.

5.بالن ژوژه

بالن ژوژه ، بالن حجمی یا بالن حبابدار یکی از ظروف آزمایشگاهی برای ساختن محلول ها با غلظت معین و دقیق و رقیق کردن محلول هاست. این بالن ها برای ساخت محلول ها با غلظت معیین استفاده می شوند و عمدتا همان محلول ها نیز در آنها نگهداری می شوند تا هربار استفاده از آنها راحت باشد.

این نوع ظروف از مقاومت شیمیایی بالایی برخوردار است .این نوع بالن دارای یک گردن بلند است که روی آن خط نشانه‌ای قرار دارد.این شیشه ها عموما بی رنگ هستند و به دو صورت ساده یا شفاف و کهربایی رنگ وجود دارند.شما می توانید علاوه بر آشنایی با ظروف آزمایشگاهی در وب سایت با مواد شیمیایی سی دی اچ هند آشنا شوید .

معرفی انواع شیشه آزمایشگاهی

6.شیشه مک کارتی

شیشه مک کارتی یکی از ابزارهای ضروری آزمایشگاهی است که به لوله های آزمایش شبیه هستند اما تفاوتشان با لوله آزمایش در این است که زیر آنها تخت است و بالای آن ها درپیچ دارد که آن ها را برای نگهداری نمونه های پودری مناسب می کند. از این نوع شیشه ها برای ذخیره و حمل و نقل مقادیر کمی مایعات، پودرها و سایر مواد استفاده می‌شود.

7.ویال (Vial) 

ویال ها ظرف هایی شیشه ای یا پلاستیکی کوچکی هستند که معمولا برای نگهداری داروهای تزریقی استفاده می شوند. این ظروف دارای اندازه های مختلف و عمدتا حجم کمتر از ۵۰ میلی لیتر هستند. کاربرد دیگر استفاده ی ویال ها در ذخیره سازی کپسول ها ، پودر ها و انواع شربت ها می باشد.

آشنایی با ظروف آزمایشگاهی (ویال)

هرکدام از موارد بالا در کاربردهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند.به همین دلیل برای انتخاب ظرف مناسب نگهداری ماده شیمیایی، لازم است با کاربرده ای هرکدام آشنا باشیم که در بالا اشاره ای کوتاه به آنها شد.در ادامه به معرفی بیشتر و آشنایی با ظروف آزمایشگاهی شیشه ای خواهیم پرداخت.

مطالعه بیشتر : برای آشنایی بیشتر با انواع محلول بافر و نحوه ی عملکرد بافر به صفحه ی مقالات وب سایت مراجعه کنید.

ویژگی شیشه های نگهدارنده مواد

1.مقاوم به یکسری از اسیدها ( به غیر از اسید هیدروفلوئوریک، فلوریدهای اسیدی یا محلولهای قلیایی )

2.مقاوم در برابر اتوکلاو

3.از جنس شیشه های بوروسیلیکاتی

4.دارای درپوس شیشه ای و یا پلی اتیلن

5.شکنندگی بالا در مقابل ضربه

6.عدم داشتن درجه بندی جهت جابجایی مواد

با توجه به مطالب عنوان شده توجه داشته باشید نمی‌توان تمامی بازها و اسیدها را در ظروف شیشه ای نگهداری کرد و در واقع این بدین معنی است که تنوع مواد شیشه ای بسیار کم است. بنابراین بهتر است قبل از استفاده از ظروف آزمایشگاهی حتما به آشنایی با ظروف آزمایشگاهی بپردازید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر از مواد شیمیایی مرک آلمان می توانید با کارشناسان مرک ایران تماس بگیرید.

زیماکس تولیدکننده ظروف آزمایشگاهی

در زمان آشنایی با ظروف آزمایشگاهی توصیه می شود با انواع برند و آزمایشگاه هایی که در تولید ظروف شیشه ای و آزمایشگاهی مشغول به فعالیت هستند نیز آشنا شوید. برای کسب آگاهی بیشتر از تولییدکنندگان ظروف آزمایشگاهی با ما باشید. آزمایشگاه زیمکس در زمینه تولید ظروف شیشه ای با کیفیت بالا برای مصارف آزمایشگاهی تخصص دارد. محصولات zimax با دقت ساخته شده اند تا نیاز های دقیق تحقیق و آزمایش علمی را برآورده کنند.

اگر به بشر ، فلاسک، لوله آزمایش یا انواع دیگر ظروف شیشه ای نیاز داشته باشید، زیماکس طیف گسترده ای از گزینه ها را متناسب با نیاز شما ارائه می دهد. ظروف شیشه ای زیمکس از شیشه بوروسیلیکات ساخته شده اند که به دلیل دوام استثنایی و مقاومت در برابر استرس حرارتی شناخته شده است. این بدان معنی است که محصولات zimax می توانند در برابر دمای شدید بدون ترک یا شکستن مقاومت کنند و عملکرد قابل اعتماد و استفاده طولانی مدت را تضمین کنند.

هر قطعه تحت اقدامات کنترل کیفیت دقیق قرار می گیرد تا اطمینان حاصل شود که با بالاترین استاندارد های برتری مطابقت دارد. تعهد مجموعه ما (پارسیان صنعت) به کیفیت شامل خدمات مشتری نیز می شود.هدف ما ارائه کمک های مفید و دوستانه به همه مشتریان است. اگر در مورد محصولات zimax نیاز یا سؤال خاصی دارید، با مجموعه پارسیان صنعت تماس بگیرید. ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم و بهترین ظروف شیشه ای آزمایشگاهی را برای نیازهایتان در اختیار شما قرار دهیم.

دیدگاهی موجود نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *